Dupa intalnirile de la OuiShare drinks si ONG Hub. Cu ce mergem inainte ca si comunitate?

Salutare voua!

1. Botezul este inca in cautarea unor nume faine. Sincer, pana acum, tot al Alexandrei este “cel mai”, Domestic HUB.

2. Propunerea cu intalniri - dialog, eficiente si in grupuri restranse de dezbateri (dar dese si, pe cat posibil, cu noi persoane interesate) am facut-o din perspectiva intelegerii conceptului alternativ adus de platforma EdgeRyders si ideile rezultate ce pot fi integrate ulterior intr-o viziune “from the bottom up”, libera si transparenta, in strategia B2021.

Aici ar fi de adaugat criteriile cele mai importante care decid potentialul de capitala culturala al unui oras:

a. strategia culturala in simbioza cu strategia de dezvoltare a orasului

b. implicarea semnificativa a cetatenilor

c. sustenabilitatea si dezvoltarea “ecosistemului” cultural creat si dupa anul in care orasul a avut statut de capitala culturala

Elementul definitoriu este tocmai mobilizarea cat mai larga a comunitatii in jurul proiectului CEAC, nivelul la care, cred eu, actioneaza conceptul EdgeRyders / Spot The Future Bucharest. Asadar punctul b este foarte important pentru intreaga evolutie a procesului.

1. Pe HABITAT il pot eu prezenta, poate imi conving si colegii de creatie sa mi se alature.
1 Like