Salutare voua!
-
Botezul este inca in cautarea unor nume faine. Sincer, pana acum, tot al Alexandrei este “cel mai”, Domestic HUB.
-
Propunerea cu intalniri - dialog, eficiente si in grupuri restranse de dezbateri (dar dese si, pe cat posibil, cu noi persoane interesate) am facut-o din perspectiva intelegerii conceptului alternativ adus de platforma EdgeRyders si ideile rezultate ce pot fi integrate ulterior intr-o viziune “from the bottom up”, libera si transparenta, in strategia B2021.
Aici ar fi de adaugat criteriile cele mai importante care decid potentialul de capitala culturala al unui oras:
a. strategia culturala in simbioza cu strategia de dezvoltare a orasului
b. implicarea semnificativa a cetatenilor
c. sustenabilitatea si dezvoltarea “ecosistemului” cultural creat si dupa anul in care orasul a avut statut de capitala culturala
Elementul definitoriu este tocmai mobilizarea cat mai larga a comunitatii in jurul proiectului CEAC, nivelul la care, cred eu, actioneaza conceptul EdgeRyders / Spot The Future Bucharest. Asadar punctul b este foarte important pentru intreaga evolutie a procesului.
- Pe HABITAT il pot eu prezenta, poate imi conving si colegii de creatie sa mi se alature.