https://img.blesk.cz/img/1/full/2617838_praha-8-liben-historie-v0.jpg?v=0
Po nevydařené kariérní štaci v Liberci ve mně vyzrál další nápad - nevydělal jsem v Liberci, vydělám v Praze. Je tam blaze, sice draze, ze smogu na plicích saze, ale zase nespočet možností, známých a nekonečných druhů kulturní zábavy a to já můžu. No jo, ale kde budu bydlet? Šel jsem na to moc hrrr a narychlo jsem nic nenašel a tak jsem během dvou týdenního hledání bydlel v autě nebo skvotil u mých přátel, kteří jsou nejvíc boží. Mam jich v Praze tolik, že bych vlastně ani bydlet nemusel a na každý den v měsíci bych mohl být u někoho jiného. Asi by to bylo dobrodružné, ale pokračoval jsem v hledání volného pokoje formou spolubydlení. K tomu nejlépe posloužil starý dobrý Facebook. Přidal jsem se asi do 5 skupin na spolubydlení a hledal. První den jsem reagoval na pár inzerátů a hned druhý byl ten vyvolený (nebo vyholený? Uvidíte sami). Píši sms, že mám zájem a přidávám důvody, proč jsem ten pravý adept, vychvaluji se, jak by to nedal ani neboštík Zdeněk Srstka v pořadu Chcete mě? Odezva byla rychlá „WhatsApp". Tak napíšu tam, jestli je to stále aktuální. Odpověď byla nečekaná „nepůjdeme zítra ve dvou vojet holku" ? Jsem zlehka zaskočen a ptám se, jestli je byt stále volný. V tom mi přistála v konverzaci fotka, jak tam buší do neznáme dívky. Naposledy zkouším pokládat otázky ohledně bytu, ale odpovědi se opět nedočkám a na moji otázku odpovídá další otázkou „nepůjdeme zítra na jednu swingers akci ? U toho se poznáme", v tomto okamžiku dostávám záchvat smíchu a ukazuji konverzaci kamarádovi, který sedí vedle mě u piva. „Dělej! Hraj jeho hru, bude sranda". Popravdě představa, jak se poznáváme u hromadných orgií mě docela bavila, ale asi by to nebylo to pravé ořechové. Odpovídám „no jasně, bude sranda“. V tom mi vzduchem letí další fotky, na kterých má opět koitus s obdařenou dívkou v polohách střemhlav hlavou dolu, na Jean-Claude van Damma a další. Pak nesměle žádá, abych mu také něco poslal a když jsem se z toho vykroutil se slovy, že mám nový mobil a zrovna v něm žádné takové nemám, pohotově nachází řešení „tak vyfoť jen sebe". V tu chvíli konverzaci ukončuji a nadržený, bisexuální Casanova bude muset hledat parťáka na sexuální hrátky někde jinde. Druhá odezva už proběhla v pořádku, ale slečna měla dvě fretky, které byly volně puštěné po bytě a představa, jak přijdu vyparáděnej večer z baru, začnu rabovat lednici a v tom se mi zakousne do achilovky krvelačná fretka, se mi dvakrát nezamlouvala a zdvořile odmítám. Bydlení jsem na třetí pokus našel, mám dva sympatické spolubydlící Tomáše s Luckou a zatím žádné orgie neproběhly. Možná škoda, možná dobře. Máte také zajímavou zkušenost s hledáním spolubydlení ? Podělte se do komentáře.