Cesta ke spokojenosti

Mám kamaráda. Budeme mu pracovně říkat Evžen. Evžen, protože je to lovec žen. Jednou, před pár lety, mě Evžen pozval na svoji oslavu. Vždy jsem obdivoval, jak to umí s holkama. Tedy rozhodně lépe než já. Evžen je charismatický, chytrý a extrémně upovídaný.
Prostě to, co holky přitahuje. Na tu svoji oslavu pozval i svoji kamarádku. Bylo mi od začátku jasné, jaké s ní má Evžen úmysly. Večerní úmysly.
Krásná, sympatická mladá slečna. Říkal jsem si: "…tak teď Evžen vytasí všechny svoje zbraně a zas bude mít vyhráno. Ale jednou se karta obrátila. Evžen nás seznámil a vše bylo jinak.
Tentokrát Evžen ostrouhal. S tou krásnou, sympatickou a chytrou slečnou teď čekáme miminko. Byl to osud, ale Evžen tomu dost pomohl. Takže ještě jednou moc děkuju, Kubo (teda Evžene). :slight_smile:
Potkali jste ve svým životě taky nějakýho Evžena, který vám nakonec byl nějak “prospěšný”, byť to na začátku nevypadalo? :wink:

2 Likes

Ahoj kamaráde, díky za pěknou povídačku… Jak tak přemýšlím, asi jsem žádnýho takovýho Evžena ještě nepotkal, neseznámíš nás, prosím? :slight_smile: Každopádně když jste mi poslali do Kanady fotku, jak spolu v objetí sedíte u vás doma (a já o tom vůbec nevěděl), dojali jste mě, takže děkuju i já.

1 Like

Ahoj Evženův kamaráde:) Já mám pocit, že snad všechny slečny jsem potkal přes někoho - i když shodou okolností snad ani ne přes Evžena:-P. S mou manželkou jsem se ale poznal přes kamarádku, která má velmi podobné charakteristiky jako Evžen - ráda hodně povídá a lidi ji rádi hodně poslouchaj. Některý lidi na to maj talent a zároveň se kolem nich pak koncentrujou celkem fajn lidi, dovolím si tvrdit, že se to ukazuje i tady na platformě;)