Klondajk

Klondajk, Jednoho krasnyho vecera, sme se s partickou lidi dohodli, ze pojedem na punk koncert do pece. Super napad, jedem. Party se rozjizdela svizne a tak zanedlouho sme pobihali pod strechou klubu, kde je moznost si zaskakat ze zábradlí do matraci, tak sme nevahali a zacali metat backflipy jak pominuty. Po neskutecne dlouhym pogu z nekompromisnima polakama, se ocitame venku v potycce se zminovanymi polaky, kde se začlo mydlit dost lidi. Ja abych tomu vsemu zabranil, tak sem udelal, co nikdo necekal. Skocil sem sipku do prilehleho potoka, kde v unoru nebyla voda a ja prozil tri metrovy pad do sutru, srovnatelnych s king kongovou stolici. Tvrdsi naraz sem nezazil nikdy predtim ani potom. Ale byl happy end, krom myho ksichtu, ktery byl pobitej a bez sesti zubu. Polaci uprchli, me se rany zahojili, chemicky dodelaly zuby a za penize z pojistovny, sem prozil krasny casy v asii. Hezky den :blush:

2 Likes

wow, tak to respekt :slight_smile:

Díky moc za příspěvek. Tak to je fakt happy end jak vyšitej:)) A následky dlouhodobý jinak žádný? A kam jsi přesně cestoval:)?

Trosku tim utrpeli zuby, hla se mi cela čelist, ale nic zavaznyho. Jinak sem jel na mesic do vietnamu :call_me_hand:

---------- Původní e-mail ----------

Od: Jirka_Kocian via Edgeryders contact@edgeryders.eu

Komu: shisty@seznam.cz

Předmět: [Edgeryders] [Wellbeing in Europe/V Česku] Klondajk

Dik za post, kterej vnáší aspoň trochu pozitivního světla na ty naše zdravotní útrapy spojené často s neefektivním zdravotnictvím - u tebe to vypadá jako win-win: zastavil si bitku, za což si byl (zřejmě kvůli dobrý pojistce) odměněn rekonvalesvencí ve Vietnamu, hrdino! Příště ale radši metat šipky do vody :slight_smile: