Hej @AskaBednarczyk @magda @Mikomann i @Catalina7 - jesteśmy w burzliwym procesie wybierania, daliście nam trudne zadanie, więc poczekajcie proszę jeszcze jeden dzień i odezwiemy się do was jutro.
Ok.
Pozdrawiam,
Magda
pon., 17.06.2019, 14:28 użytkownik Natalia Skoczylas via Edgeryders contact@edgeryders.eu napisał:
Hej,
Rozumiem, Ok.
dobrego dnia!
K.
Kto wie, może do jutra okaże się, że potrzebujecie cztery osoby
Dam znać do piątku najpóźniej! dzięki za cierpliwość
Moi drodzy, niestety nie znalazłam budżetu na wszystkich, chociaż próbowałam! Zdecydowaliśmy się na zmianę warunków, trochę mniejszą stawkę i zatrudnienie w tym roku @Mikomann i @AskaBednarczyk - będziecie razem pracowali w swoich miejscowościach z lokalnymi społecznościami i myślę, że skręcicie jakiś naprawdę dobry event w listopadzie razem.
Będziemy zatrudniali jeszcze jedną osobę w następnym roku w podobnym charakterze - więc wtedy na pewno odezwiemy się do jednej z was @Catalina7 i @magda.
Chciałabym też zapytać, czy nie byłybyście zainteresowane prowadzeniem sesji albo warsztatu na przyszłych wydarzeniach? To byłaby dla nas dobra okazja, żeby spotkać się i pracować dalej.
Inną propozycją jest poprowadzenie z nami polskiej kawiarenki online na temat, który was gryzie/kręci/interesuje - i chcecie spotkać się z osobami, które robią coś podobnego. Chcemy prowadzić takie kawiarenki regularnie i byłoby ekstra mieć was dwie jako ekspertki do prowadzenia rozmowy. Ja pomagam z organizacją i znalezieniem właściwych osób, żeby to było ciekawe spotkanie dla każdego z nas. Możemy w ten sposób zbudować pod-społeczność na edgeryders dedykowaną czemuś, co jest wam bardzo bliskie - a potem, na tej podstawie, kawałek programu do listopadowego wydarzenia, w którym spotkamy się głębiej i osobiście rozważyć i rozwiązać te problemy. Co wy na to?
Dziękuję wam ogromnie za czas, energię, udział w dyskusji i ogólną edgerydersowskość. Mam nadzieje, że z nami zostaniecie - tu zawsze są jakieś ciekawe oferty i niespodzianki dla członków społeczności I jeśli macie jakieś inne propozycje albo pomysły, w jaki sposób moglibyśmy współpracować w przyszłości, to podzielcie się i pomyślimy, jak je razem zrealizować.
Bardzo sie ciesze!
Cześć,
Jeśli chodzi o przyszłe wydarzenia jestem jak najbardziej na tak. Na platformie zostanę bo to bardzo fajna i ciekawa społeczność. Pozdrawiam i życzę Wam wszystkich sukcesów przy organizacji aktualnego wydarzenia!