Zastanawiam się ostatnio nad tym, jaki format spotkania w stolicy - poza otwartym forum - byłby dla was ciekawy?
Widzę z dyskusji, że jest kilka tematów, które wydają mi się dobrym materiałem do spotkania: mobbing i przemoc w pracy; warsztat nt. wypalenia zawodowego albo wartości pracy; moderowana gra/dyskusja nt. wartości - szukanie porozumienia ponad podziałami? A może nauka gotowania, albo szycia, albo tatuaże, i moderowana dyskusja nt życia w Polsce jej towarzysząca? A może sami zajmujecie się czymś, o czym chcielibyście opowiedzieć innymi? Albo spróbować swoich trenerskich umiejętności?
Chcialabym, żeby ta sesja była wam jakoś profesjonalnie przydatna, pozwoliła wam się nauczyć czegoś nowego/poznać ciekawe osoby/rozpocząć nowe kolaboracje. Robiłam takie wydarzenia dla edgeryders od 2014 roku - zwykle festiwale dla całej społecznosci, na ktore ludzie przyjezdzali z calego swiata, i jedną z zalet tych wydarzeń była okazja do nawiązania nowych kolaboracji i nauczenia się czegoś trochę nie z tej ziemi Byłabym wdzięczna za wasze komentarze, życzenia, uwagi.
Pytanie to kieruję przede wszystkim do aktywnych uczestników dyskusji: @ALaAl, @Pepe @michal_wolny @Arek @Saloo @apophaticos @mamaju @AshDreamArt @Barbio @tomsej @trefelek @Edgeryders_User @Michal @Artsoul @Artur @xxx @Kasia @Luthien_2007 @magda @Paulina @bankawstanka @AlinaCz @RysiekLu @Domi @kasza @