Concert muzica de camera - Palatul Sutu (Muzeul de Istorie, Piata Universitatii), miercurea, ora 19:00

Buna,

Stagiunea de concerte şi spectacole a Fundaţiei ACCUMM este un proiect care a demarat în anul 1999 și care îşi propune să semnaleze, prin intermediul artiştilor invitaţi, cele mai noi tendinţe în arta interpretativă muzicală şi teatrală românească, în literatură şi film. Astfel, prilejuiește publicului spectator bucureştean întâlnirea cu importante personalităţi ale artei muzicale, teatrale şi literare, dar și cu cei mai talentaţi artişti ai tinerei generaţii, într-un demers coerent de valorificare, atât a artei interpretative româneşti, cât şi a unui spaţiu emblematic pentru istoria Bucureștiului (Palatul Șuțu – Muzeul Municipiului Bucureşti).

Astfel, prin prezentarea unor concerte şi spectacole în interpretări moderne într-un spaţiu reprezentativ pentru istoria veche a capitalei, iniţiatorii acestui proiect urmăresc integrarea activă şi creativă a patrimoniului arhitectural al capitalei în peisajul cultural contemporan, reconsiderarea vechilor spaţii culturale din perspectiva unei societăţi în reconstrucţie, precum şi implicarea publicului în acest proces de valorificare a marilor tradiţii ale trecutului în conjuncţie cu problematica modernă.

Va asteptam acolo,

Iulian

Date: 2015-05-27 16:00:00 - 2015-05-27 17:30:00, Europe/Bucharest Time.

URL: https://www.facebook.com/pages/Fundatia-A-C-C-U-M-M/178737945491368?sk=timeline

Incerc sa ajung

Salut @IulianSirbu si mersi pentru invitatie!

Ca de obicei in acest oras mirobolant, evenimentele se inghesuie in aceeasi zi si la aceeasi ora, asa ca nu putem promite :expressionless:

Citesc descrierea, dar din pacate nu inteleg foarte multe. Care e peisajul cultural contemporan si care e problematica moderna? hm… banuiesc ca nu e o intrebare la care sa raspunzi in doua cuvinte, dar mergand poate intelegem mai bine ce face ACCUMM.

Buna Iulian

Sper sa ajung si eu dat fiind ca e in drumul meu spre casa :) Multumesc pentru invitatie