Despre comunitati urbane la Visini Hub (Noaptea Caselor)

Oameni buni, o ocazie să ne revedem, să cunoaștem comunități urbane noi și să schimbăm idei despre cum mergem mai departe cu proiectele noastre, ale fiecăruia. Și nu oricum, ci în cadrul unui eveniment foarte mișto cum e Noaptea Caselor. Noi cu Futurespotters pregătim așa:

  • Futurespotters checkpoint la 4 luni 
  • Discutie: Ce experiente au alte retele si care e un model eficient de a functiona? Se poate să ne coordonăm fără coordonatori? 
  • Atelier: Vino cu ideea ta de proiect sau inițiativă civică! Analizăm împreună cum poate să beneficieze de resurse in-kind, ecou, urale în rețea, și mai ales de atenția oamenilor din rețea, când suntem bombardați cu informații din toate părțile? 

Ne vedem sâmbătă 26 sept. la 21:30, pe Intrarea Vișinilor 5 (pentru detalii scrieți un comment sau apelați-l pe @Bogdan_Alto). Sesiunea noastră durează cam o oră, hubul oricum va fi plin cu alte mișcări inainte și după… inclusiv o sezătoare marca Hey Mărie de la 20:00!

Despre Vișini Hub: “Fiind în creștere numărul de organizații nou-înființate sau grupuri de inițiativă, am decis să ofer spațiu acestor entități care au nevoie de întâlniri de lucru în echipă, liniștea, confortul și accesibilitatea unui loc dedicat exclusiv activităților specifice. Altfel spus, Vișini HUB se adresează acelor entități ale societății civile care sunt la început, nu au fonduri pentru chirii pe termen lung sau HUB-urilor de afaceri, care au nevoie din când în când de acces la un spațiu de lucru pentru activitățile lor.”


Despre Noaptea Caselor: “În ultimul timp, cele mai interesante chestii din București se petrec prin case, conace și apartamente, unde s-au adunat comunități care se joacă cu idei tot mai îndrăznețe.” Mai multe aici.


English summary: Futurespotters are hosted at Visini Hub in Bucharest, as part of an event for touring domestic-cultural spaces in the city - cosy, informal, community driven houses. Each cultural spot (this year there are 19!) books events for the night and makes up an agenda. With Futurespotters we’ll have an opportunity to connect with other urban communities and host a workshop on how individual projects can benefit from being part of a distributed network.

Date: 2015-09-26 18:30:00 - 2015-09-26 18:30:00, Europe/Bucharest Time.