Nskocz
January 6, 2020, 3:22pm
18
Hello Alberto, sorry this took so long, here are the stories that I will have difficulties to get consent for now, or it will be impossible (in the Czech case)
(Wypowiedź w dużych emocjach)
Eee lepiej nie mówić, szkoda gadać o Unii Europejskiej. Przecież Ci co tam pracują chcą tylko pognębić mniejsze kraje, Europę Wschodnią, a siebie uważają za lepszych. Dlaczego PiS? Przecież to jest oczywiste. PO jak było, to zamknęło kopalnie, zamknęło stocznie, wszystkoprzestało być potrzebne; handel niepotrzebny, przemysł niepotrzebny. To z czego państwo ma opłacać budżetówkę i inne sprawy? Nic im nie było ptrzebne, wszystko polikwidowali. W ostatnim roku władzy …
This is funny: while I was reading I was thinking to myself- wow, here is a 27 years well travelled person who is so aware of their bubble.For someone to not have an opinion about why the opposite gender does or thinks in a way, I think is quite admirable.
But then at the end I got lost: why wouldn’t you tell your parents about your real political views?
How about introducing a way of allowing people to post on behalf of someone else?
[MPOTY_2014_Family_Advocacy_Program_illustration_showing_the_effects_of_domestic_violence]
Urodziłam się w 1965 r. w rodzinie wielodzietnej. Było nas ośmioro dzieci. Mieszkałam w mieszkaniu komunalnym na starym mieście do piątego roku życia. Gnieździliśmy się w jednym pokoju. Potem dostaliśmy w dzielnicy robotniczej. Tam były cztery pokoje. Urodziła się tam moja ostatnia siostra – ósma z rodzeństwa. W 1970 r. jeden z braci zginął w wypadku samochodowym. Miał wtedy 19 lat. Było bardzo ciężko, bi…