Hiring a community connector and engager in Bucharest. Part-time/ two months/ 1400 EUR

Vrem sa facem lucrurile total deschis

Salut, @adriana2002 si bine ai venit, eu sunt Noemi, community manager aici pe Edgeryders, clujeanca si recent mutata la Bucuresti.

Tie si poate altora care citesc:

Motivul pentru care am lansat un call deschis e ca oamenii sa nu investeasca timp intr-o scriere de aplicatie sau scrisoare de intentie care apoi sa stea prafuita intr-un sertar sau casuta de email. Dorinta mea, si modul in care lucram cu Edgeryders, e sa facem totul public - si sa dam oamenilor sansa sa descopere aici contacte interesante cu care sa ramana in legatura dupa aceea. Chiar daca acum e o pozitie platita, in viitor vor aparea alte oportunitati de colaborare… sau si mai bine, poate le creem impreuna. Ideal e ca oamenii sa aiba ceva de castigat si prin simplul fapt ca isi spun povestea sau scriu despre motivatiile generale in viata - cineva te citeste si poate e interesat de ce faci tu. Eu urasc competitia, si cred ca in comunitati nu e benefica.

Iti recomand ceea ce a scris un membru in comunitate despre competitii vs colaborare: Hacking Grant Competitions to Award Communities.

Am divagat :slight_smile: Legat de CV, aici e un raspuns simplu, nu e nevoie. Am putea povesti ore la cafea despre cum ne reprezinta un CV sau cum ne reprezinta o marturie personala. Poate altcineva dintre cei care au intrat recent pe Edgeryders vrea sa iti ofere un raspuns? Chiar sunt curioasa ce credeti. cc @Lili_David @Alex_Stef @Petru_Ioan @Calup @Gabi @Catalina?

Cu ocazia asta incerc si sa va pun in legatura, sîc :slight_smile: