Project log

Available in: :gb: English / :ro: Romanian


:gb: English version

(A live documentation of daily stuff about the project - mostly in Romanian, but feel free to make wiki edits in English too.)
Aceasta este o postare de tip wiki, adică oricine poate să editeze textul sau să adauge observații personale. Se vrea a fi jurnal comun de proiect… Ție ce impresie îți lasă Spot the Future? Ce crezi că ar fi grozav să facem împreună?

4/05/2015 In various conversations friends said it’s the openness of it all in Spot the Future that will capture attention and gain trust. Others say it’s the theme of social innovation which is unexplored.

5/05/2015 “a project to make the invisible visible”

14/05 Feedback de pe facebook: " Un lucru foarte cool se întâmplă în București. Mie mi-a luat puțin timp ca să îmi dau seama despre ce e vorba și care e potențialul acestei acțiuni și cred că poate fi ceva măreț. Edgeryders încearcă să ajute la crearea unei comunități online-offline care să producă un impact semnificativ asupra dezvoltării capitalei. Acum au și o poziție pe termen scurt însă care sună tare bine, să fii unul dintre primii oameni care a pus bazele acestei comunități… sună bine dar și puțin terifiant, sau?" (Iulian)

###Milestone: 2 weeks
19/05 38 membrii Edgeryders noi din Romania au populat platforma, din care 16 aplicatii minunate pentru pozitia de community connector… and counting!

Google analytics pe care le avem instalate pe platforma zic totul:

Miercuri, 13 mai nr. de utilizatori pe site a sarit la 615, in conditiile in care intr-o zi buna platforma are in medie in jur de 200.

###Milestone 4 weeks
A doua intalnire informala a comunitatii cu ocazia filmarii spotului #Futurespotters Int’l Workshop.

Introducerea facuta de Alex pe tema workshopului: https://edgeryders.eu/en/blog/a-game-of-resource-tag-in-bucharest-you-re-it


##:ro: Romanian version
Aceasta este o postare de tip wiki, adică oricine poate să editeze textul sau să adauge observații personale. Se vrea a fi jurnal comun de proiect… Ție ce impresie îți lasă Spot the Future? Ce crezi că ar fi grozav să facem împreună?

4/05/2015 Care să fie valoarea cea mai mare pentru oamenii care intră în comunitate? Faptul că e un proiect deschis și că propune evenimente deschise va prinde la noi pe meleaguri. Despre inovație socială se vorbește prea puțin, acolo merită insistat (din conversații diverse)

5/05/2015 “un proiect prin care să facem invizibilul vizibil” (din conversație cu Anca)

6/05/2015 Suntem live!

1 Like