Cześć, POPrebels! Z tej strony Natalia, polska community managerka

Hej dziewczyny - @Domi @Lidka i @AskaBednarczyk - tutaj macie krótką “moją historię” i wyjaśnienie, jak i dlaczego jestem z edgeryders od lat. To oczywiście bardziej zawiła opowieść - i mam nadzieje, że być może i dla was dołączenie do nas okaże się początkiem ciekawej przygody.

Pierwszym krokiem, żeby zacząć działać, jest napisanie czegoś o sobie albo od siebie - zbieramy teraz historie dotyczące tego, jak się żyje w Polsce. Czy dotykające pracy, czy zdrowia, opieki społecznej, nastrojów politycznych, duchowości, religii… czy cos innego, co bardziej was gryzie, fascynuje, nakręca i motywuje, albo wkurza. W kategorii wellbeing mamy już kilka przykładów fantastycznych historii kobiet - dotyczące opieki nad kobietami, któreporoniły w Polsce czy bycia “matką na swoim”. No i szukamy kogoś, kto zechciałby z nami współpracować przez najbliższe miesiące - poniżej więcej informacji o tym, jak zacząć.

A teraz czekam na wasze historie - chcę poznać życie w Polsce od środka (od dość dawna sama nie mieszkam nad Wisłą, więc mam też sporo do nauczenia sie od was) i zobaczyć, czy razem możemy coś zdziałać i poprawić.

1 Like