Hello, I see that the for the Prague event, the materials has been created already, some of it seems to have integrated the facebook posts I have already published. Therefore 3 more tips for the “Best of Article”:
- Pacient sám sobě lékařem aneb lékaři sobě: Zhruba po měsíci sportování, kdy jsem žádnou bolest necítil a radoval se, jak „se to hezky zahojilo a jak mám uvědomělý doktory“, to přišlo. Z ničeho nic mi noha natekla a já se vrátil do kulhajícího stavu, tak jsem začal (opět) ledovat, což ale během týdne žádné zlepšení nepřineslo… Takže jsem se vrátil i do FN B., kde mi jiný doktor po zhlédnutí rentgenu sdělil, že se to sice „hojí celkem dobře“, ale že přeci jen ne úplně optimálně… A tak mi poradil: „Nohu do klidu, používat ortézu, neběhat, nechodit, plavat a na kole jezdit maximálně na cyklostezce podél Vltavy.“ Když jsem mu řekl, jakou jsem dostal radu posledně (tedy právě přesně opačnou), doktor to nijak nerozporoval a řekl, že je to běžný postup (nejen jeho kolegy, ale zřejmě celé medicíny) a že to bylo dobře myšlené.
-
Jak se dostaneme k prosperitě? Bez korupce férovým způsobem bohužel těžko!: Zjistili jsme, že jenom v přízemí budovy je soukromý výdělek cca 15 milionů ročně, zbylé patra jsem ani neřešil. Ještě než jsem podal to trestní oznámení, ještě jednou jsem oficiální cestou vyzval magistrát, ať se k tomu vyjádří, na jakém základě pronajímá budovu s takovým potenciálem za KORUNU ROČNĚ!!! Do kopie jsem dal i Amnesty International, jednak aby oni věděli, co se tu děje, ale aby i magistrát viděl, že to nechci nechat být! A teď se podržte: ještě než se mi magistrát ozval, kontaktovala mě jakási soukromá osoba, že mi bude platit měsíční „výpalné“ za to, že budu mlčet!
-
Bizarní story během hledání bydlení v Praze: Píši sms, že mám zájem a přidávám důvody, proč jsem ten pravý adept, vychvaluji se, jak by to nedal ani neboštík Zdeněk Srstka v pořadu Chcete mě? Odezva byla rychlá „WhatsApp". Tak napíšu tam, jestli je to stále aktuální. Odpověď byla nečekaná „nepůjdeme zítra ve dvou vojet holku" ? Jsem zlehka zaskočen a ptám se, jestli je byt stále volný. V tom mi přistála v konverzaci fotka, jak tam buší do neznáme dívky. Naposledy zkouším pokládat otázky ohledně bytu, ale odpovědi se opět nedočkám a na moji otázku odpovídá další otázkou „nepůjdeme zítra na jednu swingers akci ? U toho se poznáme", v tomto okamžiku dostávám záchvat smíchu a ukazuji konverzaci kamarádovi, který sedí vedle mě u piva.
Should I keep pushing out the things on my own in the FB event?