POPrebel festival Praha

Ahoj,

rádi bychom vás všechny pozvali na setkání účastníků Edgeryders komunity.

FB Event: POPrebel Prague

Kdy? V sobotu 23. 11. 2019 od 14 do 21

Kde? V Cross Clubu (Plynární 1096/23, Praha 7) – V salonku a části kavárny v 1. patře

Organizátoři: @kuba_svehla , @Jirka_Kocian @natalia_skoczylas

Facilitátoři: TBA

Vstupné? „Lístkem“ je přidání příběhu zde na virtuální platformě Edgeryders (V Česku - Edgeryders)

Pokud máte nějaké dotazy, jak to udělat, neváhejte kontaktovat Kuba Švehlu, který tenhle festival organizuje: (svehlaj@gmail.com nebo přímo zde na platformě Edgeryders).

Podrobný program bude brzy upřesněn, ale vše se snažíme připravit pro vaše nejlepší pohodlí a přátelský vibe, abyste si mohli užít příjemné chvíle se svými příběhy. Setkáte se s novými lidmi z platformy a objevíte hlubší souvislosti svých i jejich příběhů. V následných diskusích se pokusíme najít nějaká řešení, jak bychom mohli zlepšit naši životní pohodu: v Evropě, Čechách, Praze nebo v našich čtvrtích…

Ve večerních hodinách celý prostor pozvolně přejde do další kulturní akce, kam jste rovněž všichni zváni (link již brzy):

  • občerstvení zajištěno (ale celou dobu bude otevřená kavárna s restaurací)
  • vhodné i pro děti
  • nekuřácké prostředí
  • MHD denní i noční
  • živá hudba a DJs

*** více info již brzy ***

Tento projekt získal finanční prostředky z výzkumného a inovačního programu Evropské unie Horizont 2020 na základě grantové dohody č. 822682.


eu-emblem
Co se stane s mými údaji?

Můžete si přečíst více na následujících odkazech:

Terms of Use and Privacy Policy here

Regulation (EU) 2016/679 of the European Parliament and of the Council of 27 April 2016 on the protection of natural persons with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data, and repealing Directive 95/46/EC (General Data Protection Regulation) (Text with EEA relevance)

Directive 95/46/EC of the European Parliament and of the Council of 24 October 1995 on the protection of individuals with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data

Handbook on European Data Protection directive

European Commission website - Protection of personal data