Socializare activa

Pe scurt: Proiectul Intrarea Violoncelului este gândit ca spaţiu de manifestare culturală şi expresie urbană (re)creativă, un spațiu suport pentru persoane cu spor la meșterit sau pur și simplu un spațiu de relaxare și respiro într-un context aerisit și plin de creativitate.

Asa ca sambata de la ora 14:30 ne-am putea intalni aici deoarece se organizeaza " Trash party - Ediția 2. O petrecere pentru cunoscătorii de alternativ, dar și pentru curioșii de ocazie. Cu ateliere, expoziții, moment de premiere a meșterilor creativi, concert de pian în grădină și alte cele. " Parca stiau ca avem nevoie de asa ceva.

Unde?  Pe strada Intrarea Violoncelului nr. 10, la 3 minute de stația de Metrou Mihai Bravu. Link catre evenimentul de fb https://www.facebook.com/events/769382616513796/

Date: 2015-05-23 11:30:00 - 2015-05-23 20:20:00, Europe/Helsinki Time.

URL: https://www.facebook.com/events/769382616513796/

I’m in!

Mersi pentru propunere, eu vin! Se mai anunta cineva?

Hello,

Sambata o sa fiu si eu in Bucuresti si mi-ar placea sa va cunosc. Stiti cumva pana la ce ora tine, in cazul in care nu o sa fiu la fix acolo? :slight_smile:

Multam,

Chiru

1 Like

14:30 - 00:00

Salut, @chiru_alexandra!

Incepe la 14:30 dupa-amiaza si tine pana seara tarziu. Aici gasesti event-ul pe Facebook, cu mai multe detalii.

Ne vedem acolo! :slight_smile:

1 Like

Prea din scurt?

Speram ca anuntand de marti sa aiba timp toata lumea sa isi faca programul pentru week end. Eu inca mai sper sa ne adunam mai multi. @Noemi poate nu a vazut toata lumea, ii poti tag ui pe cei din comunitatea Bucuresti? Multumesc!

1 Like

Vezi Attending block in dreapta?

Acolo apare cine intentioneaza sa vina.

In afara de Alex si Oana, ieri i-am abordat prin Contact tabul din user profile si pe @Gabi@Cristinas. Sa vedem daca confirma (let me know daca mesajele va ajung in Spam folder? mie mi se mai intampla) Povesteam la un moment dat si cu @Icey, poate ni se alatura? La fel si @adriana2002, @Oanaoan, @luciacrin, @Ana_Ungurianu, @laura_dobre, @Catalina_Carabas, @Diana_Tifor, @Calup, @Gabriela_M, @alina_florina, @calinsipaul si altii. Daca nu reiese din postare, invitatia e deschisa tuturor!

Heya!

Eu nu mai sunt in Bucuresti dar va salut din nordul Romaniei! Ne vedem cu urmatorul prilej :slight_smile:

fain

Foarte fain, as veni si eu. Thanks!

1 Like

Da, la mine cele mai multe mesaje ajung in spam…

… lucru pe care abia acum l-am descoperit. Catching up now.

Abia astept sa ne cunoastem si live, sambata!

Daca aveți chef de socializare și cunoscut inițiative care încearca sa schimbe orașul, din păcate tot sămbătă, vă lansez invitația de a participa la acest eveniment organizat de Revista Arhitext la redacția acesteia din Str. Moxa Nr. 5: https://www.facebook.com/events/702528786537325/.

Colegii mei de la Urboteca vor organiza acolo un test pentru un joc de rol care simulează procesele decizionale din spatele realizării unui proiect imobiliar. Cu ocazia asta puteți pentru cateva zeci de minute sa intrați în pielea unui arhitect sef, dezvoltator, locuitor al cartierului, consilier local sau ONGist și sa negociați caracteristicile fizice și funcțiunile unui proiect de construcție. E într-un stadiu incipient dar cu ajutorul feedbackului vostru poate deveni mai bun și mai atractiv.

Tot acolo vor fi prezenți si prietenii noștrii de la de-a arhitectura care se ocupa de programe educa’ionale pentru cei mici, UrbanEye, festivalul de film de arhitectură și mulți alții. Check it out și deabea aștept sa mă întorc în bucurești pentru a ne cunoaște.

Zi faină,

Razvan

as fi venit si eu

Daca era cu o zi mai tarziu, tare mult mi-ar fi placut sa va vad si sa iau parte la discutii. Sambata voi fi insa inca in Sibiu.

Mult spor!

Da un semn duminica?

Tare mi-ar placea sa ne vedem Iulian, poate daca ai o ora libera duminica iesim totusi la un ceai cu gheata. Eu stau in zona Victoriei dar ma deplasez oriunde daca esti pe fuga :slight_smile:

Voi veni si eu sambata, dar un pic mai tarziu, pe la 16:00. Cum ne recunoastem?

Iti las datele mele de contact

Salut!

Desi eu pe la 16 as vrea sa trec pe la Marsul Diversitatii, iti las facebook-ul (ti-am dat add, iti voi lasa si un nr de mobil) si emailul meu (alexandra.stef@gmail.com), sa ai un punct de contact.

See you soon!

Wow, I can read a little Romanian :slight_smile:

Have fun! Sorry I cannot attend with you :slight_smile:

Nr. meu de telefon

E 0755038718 in caz ca cineva nu ne gaseste. See ya all soon!!

Super, ne vedem la 2 si jumatate! Te sun cand ajung