Here it is:
Latin:
[MENU ITEMS] @owen
Najčitanije priče
Organizatori
Pregledaj
O Edgerajdersu
[OPENING]
Inspiriši i povežise sa drugima širom Evrope deleći svoju priču.
Radimo zajedno kako bismo stvorili širu sliku blagostanja u Evropi.
Ispričajte svoju priču i kvalifikujte se za 200 €.
Počnite ovde
Pridružite se našem sledećem virtuelnom kafeu
[1st SECTION]
Priče za tebe
Podeli svoj život s onima kojima to znači
Podeli svoju priču
[2nd SECTION]
Pretraži tuđe priče
[3rd SECTION]
O nama
Mi smo Ederajders
I mi te slušamo. Prikupljamo vaše priče da bismo bolje razumeli kako ljudi grade dobre živote u Evropi, baveći se socijalnim, ekonomskim i političkim izazovima. Želimo da znamo šta imate da kažete i želimo da vas drugi čuju.
Zašto?
Jer ti je bitno
Ovako to funkcioniše.
Edgerajders je platforma od preko 5.000 ljudi koji od 2013. godine dele svoje priče, svoje ideje, probleme i rešenja.
Svi ovi postovi zajedno su ono što nazivamo „kolektivnom inteligencijom“: iskustva pretvaramo u rešenja koja mogu da reše naše svakodnevne probleme.
I svi mi možemo imati koristi od saznanja kako se naše komšije nose sa sličnim problemima ili kako je neko iz strane zemlje pronašao rešenje za naš problem.
[4th SECTION]
Zašto deliti svoju priču?
Edgerajders nije izgrađen na lajkovima ili hashtagovima. Građen je na ljudskim vezama i inspiraciji, koji su rezultat zajedničkog deljenja i smisla za iskustva.
Vaša priča može pomoći nekom drugom. Ili, možda, govoreći o onome sa čime se bavite, naći ćete priliku da rešite problem sa kojim se borite.
Napiši svoju priču
[5th SECTION]
Ovo smo mi
Cyrilic
[MENU ITEMS] @owen
Најчитаније приче
Организатори
Претражите
О Едгерајдерс-у
[OPENING]
Инспирајте се и повежите се са другима широм Европе који желе вашу причу.
Радимо заједно на стварању шире слике о добробити у Европи.
Испричајте своју причу и квалификујте се за 200 евра.
Почни овде
Придружите се нашем следећем виртуелном кафеу
[1st SECTION]
Приче за вас
Подели свој живот с онима којима то значи
Поделите своју причу
[2nd SECTION]
Претражите приче других људи
[3rd SECTION]
О нама
Ми смо Едеридери
И ми те слушамо. Прикупљамо ваше приче како бисмо боље разумели како људи граде добре животе у Европи, бавећи се социјалним, економским и политичким изазовима. Желимо да знамо шта имате да кажете и желимо да вас други чују.
Зашто?
Јер ти је то битно
Овако то функционише.
Едгерајдерс је платформа од преко 5.000 људи који су од 2013. године делили своје приче, своје идеје, проблеме и решења.
Заједно, сви ти постови су оно што називамо “колективна интелигенција”: искуства претварамо у решења која могу да реше наше свакодневне проблеме.
И сви ми можемо имати користи од сазнања како се наши суседи носе са сличним проблемима или како је неко из стране државе пронашао решење за наш проблем.
[4th SECTION]
Зашто делити своју причу?
Едгерајдерс нису изграђени на лајковима или хасхтаговима. Грађен је на људским везама и инспирацији, резултат заједничког дељења и осећаја искуства.
Ваша прича може помоћи неком другом. Или, можда, говорећи о ономе са чиме се бавите, наћи ћете прилику да решите проблем са којим се борите.
Напиши своју причу
[5th SECTION]
То смо ми